Fiskefrikadeller med bacon

af Helge Vang Andersen

Post image for Fiskefrikadeller med bacon
Anmeld opskriften:
VN:F [1.9.22_1171]
Vurdering: 10.0/10 (1 vurdering afgivet)

Hvordan lokker man nogen, der tror de ikke kan lide fisk, til at smage? Prøv med verdens bedste krydderi: Bacon! Vi garanterer, at disse fiskefrikadeller med bacon bliver lynhurtigt spist, så du bør lav hellere en ekstra portion, så er der også til madpakken i morgen! De smager nemlig også fortræffelig som kolde. Rigtig god fornøjelse!

Anbefalede videoopskrifter:




 

    Ingredienser

    • 1 løg, fint hakket
    • 750 gr. Torskefilet (uden skind)
    • 150 gr. Bacon i tern
    • 6 spsk. Hvedemel
    • 2 dl. Mælk
    • Salt og peber
    • Margarine til stegning

     Fremgangsmåde

    1. Bland torskefilet og bacon i en foodprocessor og hak begge dele godt
    2. Bland løget og salt og peber i. Husk at bacon er salt i sig selv, så der skal bruges mindre salt end du plejer
    3. Mælken hældes i til sidst, lidt efter lidt til farsen har en god lind konsistens
    4. Fiskefrikadellerne formes med en ske og steges på panden til de er brune og lækre



     Andre lækre fiske opskrifter:

    Fiskefrikadeller med bacon, 10.0 out of 10 based on 1 rating

    { 0 kommentarer… tilføj en nu }

    Skriv en kommentar